Win-win, maar ook winst

Bidbooks

Wat is de bedoeling?
Als mensen van vlees en bloed zijn we gevoelig voor stemmingen. Wat onze zintuigen waarnemen, beïnvloedt onze stemming en daarmee het verloop van ons gesprek...

Hoe gaan we met de patiënt om? Heel gewoon: houd uzelf een spiegel voor. Kijk uzelf recht in de ogen. De maat- dat bent uzelf: behandel uw pantiënten zoals uzelf behandelt wilt worden...
Onvoltooide symfonie in E
Als we de samenleving vergelijken met een orkest en de overheid met een dirigent, dan wekt het bevreemding


De WVG doet stof opwaaien. Toch is zij zo complex nog niet. Willig laat zij zich vangen. In een simpele matrix. De nieuwe Wet oogst bekijks.

De winst van integer ondernemen
Integriteit is winstgeven. Integere ondernemers 'staan' ergens voor en dat dwingt respect af. Uiteindelijk ook winst.
Als een sneeuwbal
Bergen, uitglijders, klimpartijen. Waarom beeldspraak? Zij maken moeilijke dingen gemakkelijk. Beelden prikkelen de fantasie.
Tien met een griffel
Het genereren van commitment wordt moeilijker naarmate het management de emoties c.q. bezwaren deelt.

The sweet melody at the front door to Europe. Hear, hear. Attune to Rotterdam. The Mainport to Europe. Highly competive for your trans- European network.
Knaap van een kans
Het RBO maakt school. Omdat scholing werkt. Het RBO bemiddelt. Buigt de curven van vraag en aanbod resoluut in elkaars richting.

De leswinkels geven een nieuwe impuls aan een winkelgebied. Dit breed gedragen project biedt nieuw perspectief aan winkeliers van nu en straks.
Het vakantiegevoel
Veelal gepaard met tijdnood en een zucht om het onderste uit de (vakantie) kan te halen. Elk bed benutten, zelfs oma moet mee.

Wij gaan in uw schoenen staan. Ontdekken waar ze eventueel wringen. Maat en karakter vaststellen. Muiltje of moliere, stapper of schuit.
Drieluik van een signatuur
Drie beroemheden. Onafscheidlijk onder het GVA blazoen. Een uniek trio. De drie musketiers van het grootverbruik. Op de bres voor kwaliteit.

De creatieve draai
Zakelijke creativiteit is als een slurf op een luchthaven. Direct inzetbaar, wendbaar, doelgericht. Met als hoofdtaak: gedisciplineerd een uitgang vinden.